Lili Sandu

Pentru Lili Sandu în vârstă de 42 de ani a fost destul de greu să se adapteze la rolul de mamă iar schimbările care au avut loc în viața ei au marcat-o. Vedeta a reușit să facă față situației după ce a scris o carte care se numește Jurnalul mamei.


Lili Sandu Wearing Marie Ollie For Dancing With The Stars Tv Show Mermaid Formal Dress Dresses Formal Dresses

Află ce este la modă în anul 2021.

. Lili Sandu a fost invitată în podcastul Lorenei Buhnici unde a povestit. După ce a fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură timp de 18 ani Neti Sandu a debutat la TV cu toate că la început îi era groază să renunțe la munca sa despre care considera că avea o continuitate. Ea a venit cu o prietenă în Istanbul iar eu munceam acolo.

Cum a depășit actrița aceste momente. De atunci întreaga ei viață s-a schimbat radical după cum ea însăși a mărturisit. În urmă cu 10 ani medicii aveau să îi dea un diagnostic devastator.

Un fashion stylist hairstylist wedding planner și floral designer s-au adunat pentru a da trendurile în materie de nunți. Sunt stări pe care le-a împărtăşit deschis fanilor pe pagina ei de Instagram acolo unde de obicei cu toţii afişăm doar ceea ce este mai. Primul an a fost foarte dificil pentru Lili astfel că ea și-a găsit.

În prima perioadă de după naștere i-a fost foarte greu să aibă timp și pentru ea însă în cele din urmă a ajuns la un echilibru. Silviu a făcut pasul cel mare în Istanbul pentru că acolo s-au cunoscut el și actrița. Lili Sandu avea atunci 40 de ani iar venirea pe lume a micuțului ei a fost ca o minune pentru că a urmat un tratament medical.

Lili Sandu a devenit mamă în urmă cu doi ani și două luni. Aceasta este din păcate mentalitatea din România a lăsat ea să se înțeleagă. Lili Sandu are acum 42 de ani și este proaspătă mămică.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în 2019 în Istanbul în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani. Lili Sandu a declarat că viața ei se învârtea în jurul copilului așa cum se întâmplă cu mai toate mamele din România. Acela că nu va putea face copii.

Recunoaște că cu cât trece timpul cu atât sunt mai mari provocările legate de creșterea micuțului. Deși și-a refăcut viața Mihai Gruia Sandu Arlechino- nu mai are de când să se însoare vreodată. Vedeta a dezvăluit cum s-a tratat pentru aceste probleme de sănătate și cum i-au schimbat viața.

Din acest motiv actrița a explicat în detaliu care este motivul pentru care nu. Mă gândeam că nu au. Lumea nu o întreba pe ea cum se simte ci doar cume copilul.

Totuși odată cu trecerea timpului vedeta a găsit curajul să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie și partea mai puțin plăcută a maternității. În exclusivitate pentru Antena Stars Lili Sandu a dezvăluit că s-a confruntat cu anxietatea și a trecut destul de greu peste această perioadă. La 38 de ani a făcut o schimbare drastică în carieră.

M ihai Gruia Sandu cel cunoscut drept Arlechino de la TVR 1 a suferit nu mai puțin de șapte ani după divorț. Lili Sandu este una dintre femeile care vorbesc deschis despre perioada postnatală şi a recunoscut că a avut anxietate burn out şi că a fost foarte irascibilă în lunile de după naştere. Vedeta a lansat de curând Jurnalul Mamei un produs la care s-a lucrat timp de mai bine de 9 luni și în care a investit mult suflet.

Lili Sandu a recunoscut că la început nu a vrut să vorbească despre greutățile cu care se confruntă și prezenta o viață perfectă pe rețelele de socializare. Lili Sandu s-a confruntat cu anxietatea. Super Neatza 17 iunie 2022.

N eti Sandu totul despre debutul la PRO TV de acum 26 de ani. Lili Sandu formează un cuplu de câțiva ani cu tatăl fiului ei Silviu Țolu iar fanii celor doi au fost mereu curioși să afle când aceștia vor face pasul cel mare și vor ajunge în fața altarului căci fericitul eveniment nu a avut loc până acum. Lili Sandu a lansat proiectul de suflet Jurnalul Mamei În ediția din 17 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a fost invitată Lili Sandu.

Ce spun ei despre munca noastra. Lili Sandu s-a dedicat în ultima perioadă lui Thomas fiul ei și al partenerului său Liviu Țolu. Actorul spune că a avut suficiente necazuri cu fosta soție și acum se teme să se mai căsătorească.

Actrița și-a dorit mult un copil însă nu își imagina că totul va fi atât de greu la început. Odată cu nașterea depresia postnatală și-a pus amprenta pe vedetă iar schimbările hormonale prin care a trecut au împins-o către băutură și au transformat-o complet.


Pin On Salvări Rapide


Pin On Outfiturile Vedetelor


Beautiful Lili Sandu Amazing Appearance At Tv Show Danseaza Printre Stele Antena 1 In This Spectacular Cristallini 3d Sequin Rochii Modele Rochie De Mireasă


Charming Actress And Tv Presenter Lili Sandu Sensational Appearance At The Show Dancing With The Stars In This Gorgeous Crist Stylish Outfits Dresses Fashion


Lili Sandu Long Hair Styles Hair Styles Beauty


Pin By Sandu Mitrea On Buna Seara Noapte Buna Movie Posters Poster Movies


Pin On Outfiturile Vedetelor


Pin On Cuma Mesaji


Lili Sandu Fashion Beauty Color


The Range On Instagram Little On Suite Simple And Earthy Terracotta Timber Rend Industrial Bathroom Decor Industrial Decor Living Room Elegant Home Decor


Lili Sandu Fhm Magazine Cover Romania February 2013 Magazine Cover Berenice Marlohe Covergirl


Pin On Lifestyle


Lili Sandu Aproape De Tine Hd Songs Television Lily


Pin On Emisiuni


Pin On Dc Superhero Timeline


Beauty Illustration Design Painting Women Woman Vector Character Png And Vector With Transparent Background For Free Download Illustration Girl Beauty Illustration Illustration


Lili Sandu Aproape De Tine Hd Songs Television Lily


Make Up Magazine Romania Make Up Academy Beauty For Life Sandu Iuliana Fantasy Makeup Artistry Makeup Fashion Makeup


Iron Fist Mint Care Bare Stare Peter Pan Collar Depop In 2021 Fist Iron Fist Peter Pan

You have just read the article entitled Lili Sandu. You can also bookmark this page with the URL : https://avanzaninisxirani.blogspot.com/2022/06/lili-sandu.html

0 Response to "Lili Sandu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel